Соте з картоплі - Image

Соте з картоплі

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Проста в приготуванні, але дуже смачна страва, найкраще виходить з молодої картоплі, можна готувати як з вареної, так і з сирої картоплі. Рекомендується додавати різні спеції і приправи. Можна урізноманітнити смак картопляного соте, замінюючи вершкове і рослинне масло свинячим, яловичим або гусячим жиром. Готувати страву потрібно з достатньою кількістю жиру, який покриває дно сковорідки. Картопляне соте - це відмінний гарнір до м'яса і риби. Ідеально підходить для святкового столу, можна готувати і в піст.

Продукти для рецепту

Масло вершкове домашнє
605.00

Масло вершкове домашнє

за 1 кг

Інгредієнти

Масло вершкове домашнє

90 г.

Картопля фасована

16 шт.

Чебрець (тим'ян), шт

1 шт.

Часник

1 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Сіль морська Kamis в млинку 90г

за смаком

Етапи приготування

01

Покласти картоплю в каструлю, поставити на вогонь, додати чебрець, часник і трохи солі. Довести до кипіння на сильному вогні, зменшити вогонь і варити ще 20 хвилин, не доводячи до кипіння.

02

Вилити з каструлі воду, остудити картоплю. Розрізати кожну картоплину на кружечки, товщиною в 1 см.

03

Поставити сковороду на вогонь, влити олію, розжарити, викласти нарізану картоплю, додати за смаком сіль.

04

Обсмажити картоплю на сковороді протягом 3-6 хвилин, перевернути на іншу сторону картоплю, смажити ще 2-3 хвилини, не забувши посолити.

05

Додати в картоплю вершкове масло, присипати при необхідності сіллю.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв