Сардини в мішечках з тіста - Image

Сардини в мішечках з тіста

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Існує велика кількість різних закусок на швидку руку. Цей рецепт буде корисний для тих, хто не встиг підготуватися до приходу гостей або має мало часу для приготування закуски для пікніка. Крім швидкості приготування ці чудові сардини в мішечках з тіста є дуже смачними і ситними. Після приготування в духовці, мішечки рекомендується подавати на листах салату, попередньо приправлених лимоном і оливковою олією. Апетитне і смачне блюдо стане прикрасою Вашого столу.

Продукти для рецепту

Сардини Banga в олії 240г
83.90 - 118.70

Сардини Banga в олії 240г

240 г

Інгредієнти

Сардини Banga в олії 240г

12 шт.

Тісто Рудь листкове 1000г

2 шт.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Помідори рожеві фасовка

4 шт.

Базилік у горщику

6 шт.

Часник

4 шт.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

4 пучка

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200°C. З сардин витягнути хребет, розібрати рибу на шматочки, покласти в миску. Викласти на стіл, присипаний борошном, листи тіста, розрізати кожен на дві частини, тонко розкачати, змастити кожен розтопленим вершковим маслом.

02

Помідори подрібнити, попередньо видаливши кісточки. Змішати в мисці сардини, помідори, подрібнені цибулю та часник із базиліком, викласти начинку на кожен зі шматочків тіста. Кожен згорнути як мішечок. Зв'язати ниткою.

03

Застелити деко для випікання харчовим папером, змастити її розтопленим вершковим маслом, викласти на папір мішечки із начинкою. Змастити кожен мішечок розтопленим вершковим маслом. Поставити деко в духовку на 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв