
Салат з тунцем і стручковою квасолею
Салат з тунцем і стручковою квасолею – це дуже смачне, легке і корисне блюдо. Цей салат багатий білком, як рослинним, так і твариним. Рецепт приготування цього салату досить простий. Для салату використовують як свіжу квасолю, так і заморожену. Щоб зберегти яскравий колір квасолі, відварену квасолю відразу ж охолоджують під струменем холодної води. Якщо для салату брати тунець не в маслі, а у власному соку, то калорійність салату буде зменшена. В якості заправки до салату зі стручковою квасолею і тунцем найкраще підходить не рафінована соняшникова олія. Цей салат відмінно підійде як до звичайної вечері, так і до святкового столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Calvo з тунця 150г
200 г.
Стручкова квасоля з грибами вагова
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю відварити протягом 10 хвилин.
02
Зелень дрібно покришити.
03
Перепелині яйця розрізати на 2 частини.
04
Змішати квасолю, тунець (рідину злити), зелень. Трохи посолити, поперчити. Заправити соняшниковою олією. При подачі в центр тарілочки викласти салат, по краях викласти яйця.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів