
Рулет із горіховою начинкою, корицею і медовим сиропом
Якщо Ви любите солодку випічку, цей рецепт для Вас. Начинка запропонованого рулету: горіхи, змішані з цукром і корицею і залитий зверху медовий сироп - це елементи, запозичені від пахлави. Тому любителі хрустких ромбів пахлави відчують в начинці смак свого улюбленого частування. Візьмуть на замітку цей рецепт і любителі ніжних рулетів. Одним словом, рулет з горіховою начинкою, корицею і медовим сиропом сподобається всім. Порада: перед тим, як полити рулетик медовим сиропом, зробіть проколи зубочисткою на поверхні остиглого рулету і дайте йому трохи настоятися.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
280 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
240 мл.
Мигдаль
50 г.
Фісташки смажені
50 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
1,5 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Для начинки подрібнити горіхи. Залишити 1 столову ложку для прикраси, інші горіхи змішати з коричневим цукром і корицею.
02
Для тіста натерти вершкове масло на тертці і заморозити його. У мисці змішати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю, додати заморожене масло. Поступово влити холодне молоко, замісити тісто.
03
Розігріти духовку до 200°C. Змастити маслом форму для кексу. Розкатати тісто в прямокутник і змастити його злегка збитим яйцем.
04
Начинку розподілити тонким шаром по всій поверхні і, починаючи з меншої сторони, закрутити в рулет. Далі покласти його в підготовлену форму для кексу. А форму поставити в духовку на 35-40 хвилин.
05
Після того, як рулет трохи охолоне, (близько 5-7 хвилин) витягнути його з форми.
06
Для медового сиропу з'єднати в сотейнику цукор, мед, трохи води і прогріти на середньому вогні до повного розчинення цукру. Потім довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати ще 5 хвилин.
07
Коли сироп буде готовий, половиною сиропу залити рулет, а зверху прикрасити подрібненими горіхами.
08
Нарізати рулет на порційні шматочки і подавати з медовим сиропом, що залишився.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів