Рожевий вершковий крем - Image

Рожевий вершковий крем

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рожевий вершковий крем випромінює ніжність і вишуканість. Він підходить для широкого кола солодких страв: тортів, тістечок, млинчиків, оладок і просто, як самостійну страву - і все завдяки консистенції і ніжному смаку. Приготований власноручно, він вийде особливим. Нагадуючи густі вершки, йому так і хочеться надати який-небудь яскравий, урочистий колір. Чом би і ні? Пропонуємо приготувати вам ніжно-рожевий десерт, який подарує вам настрій. Окрім барвника, для надання кольору можна використати пелюстки троянди, або інший варіант із застосуванням трояндової олії і "трояндовим лікером". Фантазії має місце активно себе проявити. У результаті отримаєте поживний і пишний десерт! Солодкого апетиту!

Інгредієнти

Цукор

210 г.

Яйце (білок)

5 шт.

Вершкове масло

450 г.

Сіль

щіпка

Харчовий барвник червоний

за смаком

Етапи приготування

01

У ємність всипати цукор, білки і сіль. Збити інгредієнти  на водяній бані до повного розчинення цукру.

02

Перелити в миску крем.Збити міксером протягом 5 хвилин. Потім швидкість збільшити і продовжувати збивати ще 5 хвилин до утворення густої піни.

03

Швидкість зменшити, продовжуючи збивати, додати невеликими порціями заздалегідь розм'якшене вершкове масло. Потім декілька крапель барвника для отримання бажаного кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Рожевий вершковий крем – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua