Окрошка по-азербайджанські - Image

Окрошка по-азербайджанські

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Азербайджанська кухня є однією з найрізноманітніших. Ця різноманітність визначилася природними умовами країни: гірський і субтропічний клімат зумовили широке поширення в азербайджанській кухні різних видів м'яса і зелені. Сьогодні з радістю представляємо вам одну зі страв азербайджанської кухні. Овдух або окрошка по-азербайджанські - це легка і трохи незвична для слов'янського столу, страва. Окрошка по-азербайджанські дуже хороша влітку в спеку. Вона дуже сильно відрізняється від традиційної слов'янської окрошки. Заправляється окрошка мацоні з водою. Мацоні - це кисломолочний напій. Готується він з кип'яченого молока корів, кіз. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Мацоні

300 г.

Яловичина

100 г.

Цибуля зелена

1 пучок

Огірки

100 г.

Цукор

за смаком

Кінза

за смаком

Сіль

за смаком

Кріп

за смаком

Етапи приготування

01

У мисці розвести мацоні з 300 мл. води. Огірки помити, очистити від шкірки і нарізати кубиками. Додати огірки в миску з мацоні.

02

Зелену цибулю, кінзу, кріп подрібнити, додати в миску з окрошкою. Додати сіль і цукор.

03

Яловичину відварити, остудити, нарізати кубиками. Додати м'ясо в окрошку. Перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Окрошка по-азербайджанські – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua