Салат з грибів з сирною заправкою і зеленню  - Image

Салат з грибів з сирною заправкою і зеленню

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Ви шукаєте нові оригінальні рецепти? Тоді Ви за адресою. Вашій увазі французький салатик з грибів, сиру і зелені. З вигляду простий і невигадливий, салат здивує своїм смаком і консистенцією. Його особливість – саме в заправці. Як правило, всі ми звикли заправляти салат майонезом, оливковою або рослинною оліями. У цьому ж салаті в якості соусу використовується жирна сметана з розтопленим на водяній бані сиром. Таким чином, він плавиться і перетворюється в однорідну, злегка тягучу масу. Любителі сиру точно оцінять. Божественний аромат смажених печериць і топленого сиру – традиційна класика, яка ніколи не набридне. Такий салатик можна подати і до святкового столу, і на сімейний обід.

Продукти для рецепту

Сир твердий Грана Падано 32%
1492.10

Сир твердий Грана Падано 32%

за 1 кг

Інгредієнти

Сир твердий Грана Падано 32%

300 г.

Печериці Королівські свіжі

300 г.

Сметана ХМЗ 20%

200 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Зелень мікс 100г

50 г.

Етапи приготування

01

Сир натерти на дрібній тертці. З'єднати його зі сметаною і нагріти на паровій бані, помішуючи, щоб сир розчинився.

02

Гриби помити і нарізати кубиками. Припустити (протушкувати) гриби до готовності. Зелень помити, просушити і подрібнити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв