
Мигдалеве печиво без борошна
Пропонуємо вашій увазі рецепт мигдалевого печива без борошна. Основу нашого печива складає подрібнений мигдаль. Борошно в рецепті повністю відсутнє. Спекти дану випічку не складе особливих труднощів. Готове печиво має покритися тріщинами, трохи затвердіти зверху, а всередині залишитися м'яким. Це запашне, смачне печиво дуже корисне, оскільки основу його складає подрібнений мигдаль. Користь мигдалю насамперед пов'язана з високим рівнем вітаміну Е. Цей вітамін є одним з найголовніших антиоксидантів, що не дозволяє клітинам старіти передчасно. Мигдаль благотворно впливає на шкіру, волосся, нервову систему, нормалізує роботу всього організму. Користь мигдалю дуже відчутна.
Інгредієнти
Мигдаль
300 г.
Яйце
1 шт.
Цукор
150 г
Ванільний цукор
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Спершу, очищений мигдаль необхідно перемолотити з цукром, додати небагато ванільного цукру для запаху і одне яйце.
02
Яйце попередньо трохи збити. Дуже важливо добре перемішати і досягти однорідної консистенції.
03
Щоб печиво не підгоріло, форму потрібно застелити пергаментом для випічки.
04
Далі, для зручного формування виробу потрібно взяти чайну ложку, за допомогою якої зробити коржик і викласти на форму.
05
Випікати при температурі 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів