Мандариновий рулет із листкового тіста - Image

Мандариновий рулет із листкового тіста

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Приємно, коли завжди є під рукою легкий рецепт десерту. Ви завжди можете приготувати його до будь-якого зручного випадку. А що, якщо такий десерт не тільки дуже смачний, але і корисний? Тоді приємно подвійно. На перший погляд нічим непримітний рецепт рулету насправді дуже корисний. У ньому досить багато вітамінів. Взяти хоча б мандаринову кірку. Всім відомо, що вона навіть більш корисна, ніж самі мандарини. У першу чергу, вона багата вітаміном С. Крім того, в помадці для рулету використовується кориця. Відома вона теж далеко не тільки своїми ароматом. У кориці також дуже багато корисних речовин. Так що десерт у вас вийде і смачний, і корисний.

Інгредієнти

Листкове тісто

400 г.

Мармелад мандариновий

350 г.

Мигдаль

150 г.

Жовток

1 шт.

Цукор

150 г.

Молоко

250 мл.

Мандарин

1 шт.

Кориця

1 ч. л.

Масло вершкове

1 ст. л.

Борошно кукурудзяне

2 ч. л.

Вода

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Листкове тісто розморозити і розкачати в прямокутник товщиною 3 мм.

02

Мармелад тонко нарізати, мигдаль посікти. Перемішати і цією сумішшю посипати тісто.

03

Краї тіста змастити жовтком. Згорнути пласт тіста і скріпити краї.

04

По верху рулету зробити надрізи. Покласти рулет на деко, вистелене пергаментом і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.

05

Нагріти молоко з цукром, мандаринової кіркою, вершковим маслом і корицею.

06

Кукурудзяне борошно розвести водою, додати в кипляче молоко, трохи прокип'ятити і вийняти кірку

07

Гарячою помадкою полити готовий рулет.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Мандариновий рулет із листкового тіста – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua