
Медові груші в листковому тісті
Апетитні медові грушки в листковому тісті – яскраве втілення кулінарного шедевра. Таке оригінальне застосування листкового тіста Ви ще точно не зустрічали. Гарні, а головне смачні фруктові ласощі займуть гідне місце на Вашому різдвяному солодкому столі і не залишиться без уваги гостей. Ароматний запах кориці, ванілі і гвоздики, що асоціюється у свідомості з новорічними святами, вмить підніме настрій. Щоб десерт виглядав більш ефектно, грушу слід подавати у вертикальному вигляді в пряному ароматному сиропі, в якому вона і варилася, з паличкою кориці. Груші виходять дивовижні – м'які, соковиті і тануть у роті. Скуштуйте і Ви цю незвичайну солодку закуску.
Інгредієнти
Груші
4 шт.
Тісто листкове
150 г.
Вода
800 мл.
Цукор
100 г.
Мед
150 г.
Лимон
50 г.
Ваніль
10 г.
Кориця (паличка)
20 г.
Гвоздика
20 г.
Етапи приготування
01
Груші помити і очистити. У каструлі змішати цукор, мед, воду і нагріти на маленькому вогні. Коли розчиниться цукор покласти груші, ваніль, скибочки лимона, корицю, гвоздику. Варити груші близько 20 хвилин до м'якості.
02
Тісто розкачати і нарізати на тонкі смужки. Замотати смужками тіста груші. Духовку розігріти до 190°C. Викласти на деко, поставити в духовку і запікати груші близько 20 хвилин. Сироп уварити і подавати разом з грушами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів