
Десерт із винограду та яблук
Десерт із виноградом і яблуками - смачний, корисний і що важливо для багатьох: низькокалорійний фруктово-вершковий десерт. Соковиті половинки ягід винограду і ароматні кубики яблук у вершковому соусі сподобаються не тільки прихильникам здорового харчування, але й усім, хто спробує ці ласощі. Їх приготування не займе багато часу. Приготувати вершковий соус із йогурту і маскарпоне Вам допоможе міксер. Сир маскарпоне додасть соусу незвичайно вершковий смак. У складі соусу немає цукру, цілком достатньо солодкості винограду і йогурту, а коричневий цукор використовується за бажанням для прикраси.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
450 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
225 г.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
125 г.
Сік лимона John Top 230мл
1 ч. л.
Волоський горіх
для прикраси
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
для прикраси
Етапи приготування
01
Виноград розрізати навпіл. Яблука нарізати невеликими кубиками.
02
Вичавити сік лимона, для того, щоб яблука не потемніли. Перемішати.
03
Збити міксером йогурт і сир маскарпоне. Додати до яблук і винограду.
04
Перемішати і відправити в холодильник на 20 хвилин. Прикрасити горіхами і коричневим цукром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів