Вершково-грибний соус - Image

Вершково-грибний соус

Кількість порцій: 8Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хто не любить соуси ? Вершково -грибний соус зробить будь-яку страву неповторною. Соус подарує їжі ніжний, витончений і пікантний смак. Вершки і молоко додадуть йому ніжності і легкості, а пармезан - ситності. Не забувайте, що гриби за своїм складом легко замінюють м'ясо. Тому соус буде приємний для вегетаріанців. Завдяки прованським травам і базиліку соус ще й дуже ароматний. Ви відразу ж захочете їсти, почувши такий спокусливий запах. А часник - відмінний афродизіак. Пані можуть взяти на замітку. Але головна родзинка соусу - це приготування, на яке вам буде потрібно всього лише 20 хвилин.

Інгредієнти

Вершки

100 мл.

Молоко

2 склянки

Крохмаль

1 ст. л.

Пармезан

3 ст. л.

Печениці

200 г.

Соняшникова олія

2 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Часник

2 зубчика

Сушений базилік

1 ч. л.

Мускатний горіх

0,5 ч. л.

Прованські трави

за смаком

Етапи приготування

01

Гриби і цибулю дрібно порізати.

02

На соняшниковій олії підсмажувати цибулю до прозорості, додати подрібнений часник і гриби. Готувати ще 5-7 хвилин, а потім влити вершки.

03

Розчинити крохмаль у холодному молоці і влити в грибний соус. Посолити, всипати тертий пармезан, мускатний горіх, базилік, трохи уварити, щоб вийшов густий соус. Готовий соус посипати прованськими травами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Вершково-грибний соус – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua