
Млинцевий торт по-рязанськи
Млинцевий торт по-рязанськи (або млинцевий пиріг) збирається з тонких млинців. Щоб надати соковитість і м'який вершковий смак можна кожен млинець змастити перед прошарюванням вершковим маслом. Консистенція начинки повинна бути досить вязкою, щоб в готовому пирозі вона не витікала. Рязанський млинцевий пиріг прийде по душі тому, хто любить млинці з м'ясом, так як смакова гамма вкрай схожа. Однак млинцевий пиріг готувати вигідніше, тому що крім м'яса та цибулі використовуються і рис, і відварені яйця, морква, сметана. Відповідно вихід готового продукту істотно більше. Тортик гарний для святкового столу: ніжний, повітряний, відмінно нарізається.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Язик яловичий відварний
500 г.
Капуста
100 г.
Млинці
10 шт.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Продукт згущений Полтавочка Ірис варений з рослинним жиром та цукром 8,5% 370г
5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сметана ХМЗ 20%
250 г.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
2 г.
Кріп 70г
20 г.
Яйця курячі Овостар харчові відварні чищені в розсолі 2,44кг 50шт
5 шт.
Етапи приготування
01
Відварну яловичину пропустити через м'ясорубку. Цибулю і моркву почистити. Цибулю - дрібно нарізати, моркву - натерти на дрібній тертці. Капусту нашаткувати.
02
Цибулю пассирувати, додати натерту морквину. Обсмажити все разом. Додати капусту. Обсмажити ще небагато. Дати охолонути до кімнатної температури.
03
З'єднати овочі, варені яйця, очищені і натерті на дрібній тертці, відварений рис. Додати 150 г. сметани, сіль, прянощі. Перемішати.
04
Форму для випічки змастити вершковим маслом. Викласти перший млинець, нанести шар начинки. Продовжувати поки не закінчаться млинці і начинка. Верх змастити сметаною, що залишилася.
05
Поставити в духовку, встановити температуру в 170°C. Запікати 20 хв.
06
Посипати подрібненим кропом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів