Салат з буряка, кмину і апельсинів - Image

Салат з буряка, кмину і апельсинів

Кількість порцій: 4Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Цей цікавий салатик складається з таких інгредієнтів, які можуть здатися Вам зовсім не поєднуваними. Але лише на перший погляд. Солодкий буряк відмінно підкреслює цитрусову кислинку апельсина. Не дивлячись на «різнополюсність» смаків, продукти чудово гармонують і гармонія ця особлива, неповторна. Але це далеко не всі секрети божественного смаку цієї прекрасної закуски. Пікантність додає вишукана заправка з оливкової олії, бальзамічного оцту і ароматної спеції кмину. Зверніть увагу, запечений в духовці буряк на відміну від вареного має більш виражений смак, а також ніжну, оксамитову, але не водянисту текстуру. Це дуже важливо для такого делікатного салату з рідким соусом.

Інгредієнти

Буряк

200 г.

Олія оливкова

30 мл.

Оцет бальзамічний

10 мл.

Апельсин

400 г.

Салат

200 г.

Кмин

5 г.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200 градусів. Буряк помити, загорнути у фольгу і поставити в духовку. Запікати близько 2 годин.

02

Охолодити буряк, очистити і нарізати соломкою. Очистити апельсини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розділити часточки на шматочки.

03

Салат помити, просушити, нарвати руками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Салат з буряка, кмину і апельсинів – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua