Кульки із броколі з фісташками - Image

Кульки із броколі з фісташками

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Навіть якщо Ви не уявляєте життя без м'яса, іноді потрібно від нього відмовлятися і готувати легкі вегетаріанські страви. Чому б і ні? Спробувавши кульки із броколі з фісташками, Ви зрозумієте, що вегетаріанська кухня може бути смачною і різноманітною. І дуже, до речі, корисною. Всі інгредієнти, що входять до складу цих милих кульок, так і рясніють користю. Головний компонент закуски, завдяки якому кульки набувають характерний зелений колір – броколі – корисний і смачний різновид капусти. Вони містять велику кількість білка і за своєю харчовою цінністю часто прирівнюються до м'яса і яєць, але при цьому у них низька калорійність. Тому рекомендуємо взяти на замітку цей чудовий рецепт.

Інгредієнти

Капуста броколі

500 г

Фісташки

100 г

Зелень

100 г

Сир кисломолочний

100 г

Часник

1 зуб.

Олія оливкова

10 мл

Оцет

10 мл

Перець

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Броколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк. Подрібнити броколі блендером до стану пюре.

02

Фісташки очистити і подрібнити блендером. Зелень помити і дуже дрібно нарізати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

03

Сир протерти через сито. Броколі змішати із зеленню, додати фісташки, часник, оливкову олію, оцет, сир і перець. Добре перемішати і скачати з маси невеликі кульки. Перед подачею на 10-15 хвилин поставити в холодильник.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Кульки із броколі з фісташками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua