
Запечена слива з корицею та імбиром
Якщо вибирати між магазинними солодощами, в яких багато крему, калорій, а ще більше різних "Е", які не просто не несуть користь, а й навпаки отруюють організм, то краще вибрати домашні солодощі. А особливо якщо вони теж не містять в собі багато різних наповнювачів, а складаються тільки з корисних компонентів. Запечена слива зберігає всі свої потрібні корисні властивості, і тому такий десерт особливо цінний. Але при цьому всьому в ньому ще є імбир, мускатний горіх і апельсиновий сік. Напевно, таке десерт - це одна суцільна користь. Але і приємним смаком він не обділений. Тому що склався стереотип, що якщо страва корисна, то не дуже смачна. Якщо ви приготуєте запечену сливу, то розвієте його.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Слива темна
600 г
Кориця Еко мелена 20г
5 г
Імбир Еко мелений 20г
5 г
Спеція Горіх мускатний мелений
3 г
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
75 мл
Родзинки
90 г
Етапи приготування
01
Розігрійте духовку до 200°С.
02
Зі слив видаліть кісточки, укладіть у форму для запікання.
03
З'єднайте корицю, імбир і мускатний горіх і посипте зверху фрукти.
04
Збризніть апельсиновим соком. Обережно перемішайте.
05
У місця, де були кісточки покладіть на сливи кілька родзинок.
06
Накрийте фольгою і випікайте 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів