Суфле яблучне - Image

Суфле яблучне

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

У перекладі з французької назва цієї чудової випічки перекладається як «повітряний». Ви вже здогадалися, про що йде мова? Вашій увазі легкі тістечка – суфле. Цей вишуканий десерт насправді дуже просто і швидко готується і являє собою не що інше, як суміш яєчних білків, збитих в стійку піну до консистенції жирної сметани, з різними добавками. Завдяки цим самим наповнювачам можна легко змінювати смакові нотки. Сьогодні пропонуємо порадувати рідних і здивувати нежданих гостей яблучним суфле. Саме ретельно збиті білки з цукром дарують ту найголовнішу якісну характеристику, яка в повній мірі характеризує десерт, – ніжність, пористість і легкість.

Інгредієнти

Яблука

500 г.

Білок яєчний

8 шт.

Пудра цукрова

120 г.

Етапи приготування

01

Яблука помити, очистити, видалити серцевини. Натерти яблука на дрібній тертці і трохи віджати зайвий сік. Білки відокремити від жовтків. Білки з пудрою збити в пишну стійку піну.

02

Духовку розігріти до 200°C. Змішати яблучне пюре з білками і ще раз збити. Розкласти масу у формочки для запікання і поставити в духовку. Запікати суфле близько 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Суфле яблучне – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua