
Зелений гаспачо
Де ще, як не на прогрітій жарким сонцем до останнього камінчика іспанській землі, міг народитися рецепт цього легкого освіжаючого супу? Варіантів приготування легендарного гаспачо існує безліч, на цей раз ми пропонуємо вам пригоститися gazpacho verde, холодним супом насиченого зеленого кольору з огірків і солодкого перцю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Батон пшеничний половинка
1 скибочка
Часник
1 зубчик
Петрушка 70г
пучок
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Огірки очистити від шкірки і нарізати середніми шматочками. Одну невелику частину огірка нарізати дрібними кубиками (для прикрашання супу).
02
Зелений солодкий перець очистити від насіння і перегородок і нарізати середніми шматочками. Червоний солодкий перець також очистити і нарізати дрібними кубиками - він буде використовуватися для прикраси.
03
Часник подрібнити.
04
Петрушку покришити.
05
Скибочку хліба підсушити в духовці, а потім розмочити у воді.
06
У чашу блендера покласти огірки (крім тієї частини, що буде використовуватися для прикраси), зелений перець, часник, петрушку і хліб, подрібнити ці інгредієнти в пюре.
07
Потім туди ж влити оливкову олію, вино і 0,5 склянки крижаної води. Посолити, поперчити за смаком і ще раз все збити блендером.
08
Отриману масу прибрати в холодильник на 2 години.
09
Після закінчення цього часу розлити гаспачо по келихах, прикрасити огірком і червоним перцем і негайно подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів