
Качка з яблуками та брусничним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе качки Roldrob заморожене 500г
2 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Апельсин
1 шт.
Портвейн Graham's Fine White білий 19% 0.75л
40 мл.
Гвоздика Auchan 10г
4 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Соус Асканія брусничний 300мл
100 г.
Етапи приготування
01
Філе качки нарізати на 4-5 частин кожне. При цьому вирізати жир і зайву шкіру.
02
Яблука помити, очистити від шкірки та нарізати на середні шматочки.
03
Качку та яблука викласти в пароварку. Видавити сік із апельсина, додати до соку портвейн, змішати.
04
Сумішшю з апельсинового соку та портвейну залити качку з яблуками, посипати зверху гвоздикою. Готувати 12-15 хвилин. Подавати з брусничним соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів