Яблучний омлет по-грізонськи - Image

Яблучний омлет по-грізонськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

У кулінарії існує велика кількість рецептів омлетів. Серед них і найпростіші омлети з молока і яєць, і омлети зі всілякими добавками, і омлети, що представляють собою ніжні десерти. Ви ніколи не готували яблучний омлет? Прийшов час спробувати. Яблучний омлет по-грізонські або апфельтатш - чудова страва. Нею ми зобов'язані швейцарському кантону Граубюнден. Так як французька назва цього кантону - Грізон, отже яблучний омлет по-грізонські. У чому ж його особливість? Як Ви вже зрозуміли: головна родзинка запропонованого омлету - яблука. Може бути, кому-небудь це здасться дивним ... Спробуйте приготувати цей солодкий фруктовий омлет, і Ви будете повертатися до цього рецепту ще багато разів.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

250 г.

Сіль

за смаком

Молоко

250 мл.

Яблука

4 шт.

Яйце куряче

2 шт.

Олія рослинна

200 мл.

Цукор

за смаком

Кориця

за смаком

Етапи приготування

01

Висипати борошно в миску, додати в борошно збиті жовтки, влити молоко, додати сіль, перемішати до однорідної маси. Залишити на 1 годину.

02

Яблука помити, очистити від серцевини, нарізати тонкими часточками.

03

Додати в тісто збиті білки, всипати нарізані яблука.

04

Смажити окремими порціями на сковороді в киплячій олії. При подачі посипати зверху цукром і корицею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Швейцарський шоколадний рулет

Швейцарський шоколадний рулет

4

40 хв

Яблучний омлет по-грізонськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua