
Теплий картопляний салат з маслинами, фетою і м'ятою
Пікантний і цікавий салат з картоплею, сиром фета і м'ятою. Крім цікавого смаку, він також має певну особливість, а саме універсальність. Ви можете подати його до будь-якої страви – буде це м'ясо, риба чи курка. Таким салатом можна замінити гарнір, а можна і подати як доповнення до гарніру. Якщо заправки з оливкової олії для вас недостатньо, то можете її замінити поєднанням оливкової олії, бальзамічного оцту і лимонного соку. Непоганим варіантом буде суміш оливкової олії з гірчицею або сирний соус в якості заправки. М'ята стане родзинкою салату, тому краще не нехтувати цим інгредієнтом. Якщо ж ви не любите м'яту, то можете замінити її будь-якою іншою зеленню за вашим смаком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
800 г.
М'ята свіжа пучок 50г
30 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
230 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
50 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду. Розігріти олію на сковороді і трохи обсмажити її.
02
М'яту помити і подрібнити. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями. Маслини нарізати кружечками або половинками. Сир розкришити. Змішати всі інгредієнти, заправити оливковою олією і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів