
Торт із трюфельним кремом
Домашні десерти завжди цінуються вище, ніж куплені в магазині. Адже домашні десерти завжди свіжі, смачні, натуральні. Та й для дітей такі десерти набагато краще, ніж магазинні, тому що вони на сто відсотків свіжі і натуральні. Якщо ви хочете приготувати теж щось домашнє до чаю, тоді спробуйте зробити торт з трюфельним кремом за нашим рецептом. Це дуже повітряний і легкий десерт. Ніжне бісквітне тісто і вершково-шоколадний крем. Це просто смакота. Немає кращого рецепту, ніж рецепт торту з трюфельним кремом. Так що мерщій поспішайте приготувати цей чудовий десерт з прекрасним смаком і ароматом для своїх рідних.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
500 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
0,5 ст.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1,5 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст.
Какао-порошок Аромікс 100г
6 ст. л.
Борошно 7 1кг
2 ст.
Шоколад гіркий Бісквіт-Шоколад Оld Collection з подрібненим горіхом 69% 100г
300 г.
Шоколад білий Roshen пористий 80г
100 г.
Етапи приготування
01
З'єднати борошно, цукор, какао, соду і розпушувач. Добре перемішати.
02
Яйця збити з молоком та олією, з'єднати з сухою сумішшю, коли добре буде перемішано, додати склянку крутого окропу, знову перемішати.
03
Форму трохи змастити маслом і випікати бісквітні коржі 25 хвилин при температурі 180°С.
04
Для крему 250 мл. вершків нагріти до кипіння, вимкнути вогонь і покришити в них гіркий шоколад, перемішати, поки шоколад не розчиниться і остудити.
05
250 мл. вершків, що залишилися, збити міксером до кремоподібного стану, і, не припиняючи збивати, додати шоколадну масу.
06
Готові коржі змастити кремом. Торт прикрасити розтопленим білим шоколадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів