Скумбрія запечена із цибулею і кропом - Image

Скумбрія запечена із цибулею і кропом

Кількість порцій: 3Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Усім нам-господиням довго доводиться стояти біля плити, щоб порадувати рідних смачною стравою. Звісно, стояти біля плити декілька годин - нелегка праця. Що ж тоді приготувати, щоб було швидко, смачно і ситно? Пропонуємо вам відкрити для себе новий рецепт - скумбрію запечену з цибулею і кропом. Для її приготування знадобиться зовсім небагато часу, і сил. Прикрасити можна часточками лимона і додати багато зелені. Також прикрасою можуть послужити листя салату, оливи, журавлина, морква, нарізані помідори тощо. Фантазуйте, експериментуйте, а рідні, не сумнівайтесь, вам скажуть " спасибі" за незабутній обід.

Продукти для рецепту

Скумбрія
209.10

Скумбрія

за 1 кг

Інгредієнти

Скумбрія

600 г.

Цибуля

1 шт.

Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г

2 ст. л.

Лимон

1 шт.

Зелень кропу сушена Pripravka 10г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Скумбрію очистити і гарненько промити. Обсушити на паперовому рушнику і розділити на філе (можна узяти і готове філе). Натерти рибу сіллю і перцем.Для надання ніжнішого смаку можна натерти рибу лимоном.

02

Форму змастити олією, покласти рибу. Зверху покласти кільця лука. Помістити в розігріту до 180°C градусів духовку і запікати хвилин 30. Перед подачею посипати зеленню кропу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв