
Коктейльний салат з лососем, авокадо і крем-сиром
Якщо не шуба з оселедцем в новорічну ніч, то що? Коктейльний салат з лососем, авокадо та крем-сиром каліфорнія — справжній тренд 2020! Коли не хочете готувати страви з минулого десятиріччя, цей швидкий, легкий та оригінальний у подачі салат ідеально впишеться на святковий стіл будь-якого формату — сімейної вечері чи фуршету на вечірці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лосось слабосолений
100г
Каперси Iberica 250г
2 ст. л
Крем-сир Rancho Каліфорнія вершковий 60% 150г
100г
Авокадо Хаас Eat Me 2шт
1шт
Грейпфрут
1шт
Лимон
1шт
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізаємо кубиками лосось та, за потребою, збризкуємо оливковою олією.
02
В окремій посудині трішки солимо крем-сир каліфорнію та додаємо цедру лимона.
03
Чистимо та нарізаємо авокадо, додаємо до нього вичавлений сік грейпфрута, перчимо та збиваємо до однорідної маси.
04
У красиві коктейльні склянки викладаємо шарами у відповідній послідовності: крем-сир каліфорнію, крем з авокадо, лосось. Прикрашаємо каперсами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів