Салат з перепелиними яйцями, сьомгою і томатами черрі - Image

Салат з перепелиними яйцями, сьомгою і томатами черрі

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Салат із сьомгою можна віднести до делікатесних страв. Він легкий, барвистий і дуже смачний. Підходить як для буднів, так і для свят. Всі компоненти гармонійно поєднуються в ньому. Дуже важливо в цьому салаті вибрати смачну сьомгу. Замість сьомги можна використовувати будь-яку солону червону рибу: форель, горбушу, кету. У будь-якому випадку, червона риба в цьому салаті розкриє весь свій гастрономічний потенціал. Відносно яєць: в салат можна класти як перепелині, так і курячі яйця, посилаючись на свій власний смак. Але при цьому варто пам'ятати, що перепелині яйця значно корисніше для нашого організму.

Інгредієнти

Салат "Айсберг"

200 г.

Сьомга

100 г.

Яйця перепелині

8 шт.

Помідори черрі

16 шт.

Петрушка

15 г.

Сік лимонний

1 ст.л.

Олія оливкова

4 ст.л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Хліб білий

за смаком

Етапи приготування

01

Салат промити, викласти на паперовий рушник, просушити.

02

Яйця відварити в киплячій воді протягом 3-4 хвилин, потім відразу ж опустити в холодну воду, яйця повинні повністю охолонути. Після, очистити яйця і розрізати кожне на дві частини.

03

Помідори промити, розрізати кожен помідор на чотири частини, присипати помідори сіллю.

04

Петрушку промити під холодною водою, просушити на паперовому рушнику.

05

Змішати в блендері лимонний сік, оливкову олію і петрушку, подрібнити до однорідної маси, після посолити і поперчити за смаком.

06

На тарілку викласти гірку порваного руками салату, викласти зверху на нього нарізану на шматочки рибу, додати помідори і яйця, викласти підсмажені на оливковій олії грінки, заправити соусом з блендера.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв