Салат "Лагуна" - Image

Салат "Лагуна"

Кількість порцій: 1Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Незвичайне поєднання продуктів робить цей салат чарівно смачним. Основний інгредієнт салату – це червона риба, в цьому рецепті - це лосось. Краще всього використовувати для салату солону червону рибу, у зв'язку з тим, що вона вже готова і її не потрібно піддавати термічній обробці. Замість філе лосося в салат можна покласти сьомгу або горбушу, головне, щоб вона була слабосоленої. Салат виглядає дуже привабливо зовні, тому, що готується шарами. Салат «Лагуна» – вишукане блюдо, яке можна сміливо запропонувати для святкового столу, де він послужить не тільки прикрасою, але й дуже смачною і ситною їжею.

Продукти для рецепту

Креветки 90/120
469.40 - 504.70

Креветки 90/120

за 1 кг

Інгредієнти

Креветки 90/120

30 г.

Авокадо 500г

40 г.

Помідори черрі Polan мариновані 660г

20 г.

Сир Dziugas Пармезан 40%

10 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 г.

Лимон

50 г.

Базилік у горщику

3 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Салат порвати на частини, полити оливковою олією з сіллю.

02

Авокадо нарізати кубиками і викласти на салатне листя.

03

Мариноване філе лосося нарізати тонкими пластинками.

04

Пластинки лосося і відварені креветки викласти на салат. Додати помідори.

05

Салат посипати крупно натертим пармезаном, базиліком і полити соком лимона.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв