Рис з кедровими горіхами - Image

Рис з кедровими горіхами

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ви досі вважаєте рис буденним і пересічним гарніром? На жаль чи на щастя, ми зруйнуємо Ваші стереотипи. Завдяки додаванню всього на всього двох простих інгредієнтів «набридлива крупа» розкривається по-новому, набуваючи вишуканий смак. Хрусткі кедрові горішки відомі своєю цінною властивістю надавати неповторний смак і тонкий аромат будь-якій страві, куди вони додаються. Наш пікантний рис – не виняток. Зелена цибуля не тільки прикрашає гарнір, роблячи його більш яскравим і ефектним, але і вносить свій специфічний, злегка гіркуватий смак. У підсумку Вам очікує перетворений до невпізнання рис і задоволені обличчя рідних, що спробували цю незвичайну страву. Приємного Вам апетиту.

Інгредієнти

Рис

200 г

Кедрові горіхи

100 г

Цибуля зелена

30 г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Обсмажити горішки на оливковій олії.

02

Посолити, поперчити, додати дрібно нарізану цибулю і петрушку. Цю суміш додати до відвареного рису.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Різотто з буряка з козячим сиром

Різотто з буряка з козячим сиром

2

1 год

Рис з кедровими горіхами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua