Картопля з грибами по-сибірськи - Image

Картопля з грибами по-сибірськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Сибір... Які асоціації викликає у вас це слово? Напевно, у всіх Сибір асоціюється з тріскучими морозами і лютими зимами. А ще з рецептом страви "картопля з грибами по-сибірськи". Це дуже проста у приготуванні страва. Приготування страви не займе у вас багато часу, адже не все смачне обов'язково потрібно готувати цілий день і в кілька етапів. Але поживна та дуже корисна страва відмінно зігріє і заправить ваш організм необхідною кількістю білків і вуглеводів, які так добре поєднуються в цій страві. Тому страва є дуже актуальною в люту зиму і тріскучі морози. Отже, пропонуємо приступати до приготування страви.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

1 кг.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

2 шт.

Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г

3-4 ст. л.

Сметана ХМЗ 20%

250 г.

Кріп 70г

1/2 пучка

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Гриби і цибулю порізати. Обсмажити суміш на рослинній олії.

02

Порізати соломкою картоплю. Додати її на сковорідку до смажених грибів.

03

Смажити майже до готовності. Приправити сметаною, посолити і смажити ще кілька хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв