
Картопляний суп із шинкою
Як відомо, страви, в першу чергу, повинні нести користь нашому організму, бути не надто калорійними і при цьому заряджати енергією на весь день. Не забуваємо також і про естетичну сторону трапези - всім хочеться, щоб страви були і дуже смачними. Все це можна знайти в картопляному супі із шинкою. У ньому зібралася велика кількість продуктів, які просто необхідні для здоров'я. Наприклад, кольорова капуста. Цінують її за дієтичні якості, але при цьому вона дуже живильна, саме тому її і додають в різні бульйони і супи. Болгарський перець дуже соковитий, він містить більше всіх овочів вітаміну С, що важливо. Що стосується шинки, то вона потрібна в цьому супі як замінник звичайного м'яса, щоб страва була більш ситною.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
200 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
180 г.
Перець зелений фасований
2 шт.
Капуста цвітна
180 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
380 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Сир Mlekpol Моцарелла тертий 150г
100 г.
Часник
2 зубчика
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 пучок
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цвітну капусту відварити в каструлі до м'якого стану.
02
Зняти капусту з вогню і дати їй охолонути. Після чого покласти її в чашку для блендера і збити до однорідного пюре.
03
Шинку нарізати невеликими шматочками й обсмажити її на розігрітій на соняшниковій олії в сковороді.
04
Перець нарізати кубиками, а часник невеликими пластинками і обсмажити їх на невеликому вогні у сотейнику.
05
Потім у сотейник налити бульйон і додати картоплю, нарізану на шматочки. Після чого довести його до кипіння, а потім зменшити вогонь і таким чином готувати 10-15 хвилин.
06
В окремій мисці змішати вершки і крохмал. Далі додати їх до бульйону і проварити деякий час до загустіння бульйону.
07
Цибулю нарізати і додати в суп. Також додати пюре цвітної капусти, підсмажену шинку і вершкове масло.
08
Суп посолити і поперчити за смаком і варити на середньому вогні ще близько 5-7 хвилин.
09
Подавати готовий суп потрібно з тертим сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів