
Овочевий салат «Валенсія»
Овочевий салат - популярне дієтичне блюдо, що містить велику кількість вітамінів і мінеральних речовин. Овочі роблять благотворний вплив на шлунок, сприяючи переварюванню їжі і засвоєнню білків, жирів і вуглеводів. Салати з овочів зазвичай готують з простих інгредієнтів і подають на повсякденний стіл в якості доповнення основних страв. Приготувати їх можна і до святкового столу, достатньо лише прикрасити, щоб подача була ефектною. Овочевий салат Валенсія - страва іспанської кухні. В ідеалі для його приготування використовуються овочі і морепродукти. У даному рецепті використовуються тільки овочі. Готова страва подається найчастіше холодною до смаженого м'яса або в якості закуски.
Інгредієнти
Яйце
1 шт.
Морква
0,5 шт.
Помідор
1 шт.
Салат зелений
за смаком
Оливки
50 г.
Оливкова олія
за смаком
Винний оцет
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити яйце вкруту, порізати на дольки.
02
Моркву натерти на крупній тертці.
03
Помідор порізати кружальцями.
04
Змішати салат, моркву, оливки і помідор. Посолити, поперчити, заправити оливковою олією і оцтом. Перемішати і додати часточки яйця.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів