Овочевий салат «Валенсія» - Image

Овочевий салат «Валенсія»

Кількість порцій: 1Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Овочевий салат - популярне дієтичне блюдо, що містить велику кількість вітамінів і мінеральних речовин. Овочі роблять благотворний вплив на шлунок, сприяючи переварюванню їжі і засвоєнню білків, жирів і вуглеводів. Салати з овочів зазвичай готують з простих інгредієнтів і подають на повсякденний стіл в якості доповнення основних страв. Приготувати їх можна і до святкового столу, достатньо лише прикрасити, щоб подача була ефектною. Овочевий салат Валенсія - страва іспанської кухні. В ідеалі для його приготування використовуються овочі і морепродукти. У даному рецепті використовуються тільки овочі. Готова страва подається найчастіше холодною до смаженого м'яса або в якості закуски.

Продукти для рецепту

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
105.00

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

Інгредієнти

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Морква

0,5 шт.

Помідор

1 шт.

Салат Лолло Біонда зелений

за смаком

Оливки Losada Гордаль

50 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити яйце вкруту, порізати на дольки.

02

Моркву натерти на крупній тертці.

03

Помідор порізати кружальцями.

04

Змішати салат, моркву, оливки і помідор. Посолити, поперчити, заправити оливковою олією і оцтом. Перемішати і додати часточки яйця.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв