Печені гриби з кабачками  - Image

Печені гриби з кабачками

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Таку страву відмінно подавати в будь-який час доби і в будь-який час року. Вона має ряд переваг перед іншими стравами. По-перше, печені гриби з кабачками дуже легко і просто готуються. По-друге, у страві всього лише чотири інгредієнти, які завжди є в супермаркетах в будь-який час року. По-третє, ці продукти досить дешево коштують, а значить ви заощадите гроші. Ну і врешті-решт це неймовірно корисна і смачна овочева страва. До того ж вона відмінно урізноманітнює ваш раціон, коли прийшов християнський піст. Печені гриби з кабачками не надто калорійна страва, а значить її можна вживати навіть сидячи на дієті. Обов'язково порадуйте свою сім'ю такою смачною стравою. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Печериці

500 г.

Кабачки

800 г.

Сіль

1 ч. л.

Петрушка

по вкусу

Етапи приготування

01

Гриби порізати шматочками і викласти в глибоке деко. Поставити в розігріту до 220°С духовку на 10 хвилин.

02

Кабачки вимити, очистити від шкірки, розрізати вздовж на 4 частини і порізати часточками.

03

Кабачки покласти до грибів, посолити і перемешати. Запікати 40 хвилин. При подачі посипати порізаною петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Печені гриби з кабачками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua