Мигдалеве печиво без борошна - Image

Мигдалеве печиво без борошна

Кількість порцій: 12Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі рецепт мигдалевого печива без борошна. Основу нашого печива складає подрібнений мигдаль. Борошно в рецепті повністю відсутнє. Спекти дану випічку не складе особливих труднощів. Готове печиво має покритися тріщинами, трохи затвердіти зверху, а всередині залишитися м'яким. Це запашне, смачне печиво дуже корисне, оскільки основу його складає подрібнений мигдаль. Користь мигдалю насамперед пов'язана з високим рівнем вітаміну Е. Цей вітамін є одним з найголовніших антиоксидантів, що не дозволяє клітинам старіти передчасно. Мигдаль благотворно впливає на шкіру, волосся, нервову систему, нормалізує роботу всього організму. Користь мигдалю дуже відчутна.

Інгредієнти

Мигдаль

300 г.

Яйце

1 шт.

Цукор

150 г

Ванільний цукор

2 ч. л.

Етапи приготування

01

Спершу, очищений мигдаль необхідно перемолотити з цукром, додати небагато ванільного цукру для запаху і одне яйце.

02

Яйце попередньо трохи збити. Дуже важливо добре перемішати і досягти однорідної консистенції.

03

Щоб печиво не підгоріло, форму потрібно застелити пергаментом для випічки.

04

Далі, для зручного формування виробу потрібно взяти чайну ложку, за допомогою якої зробити коржик і викласти на форму.

05

Випікати при температурі 180°C.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Мигдалеве печиво без борошна – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua