
Мигдалеве печиво без борошна
Пропонуємо вашій увазі рецепт мигдалевого печива без борошна. Основу нашого печива складає подрібнений мигдаль. Борошно в рецепті повністю відсутнє. Спекти дану випічку не складе особливих труднощів. Готове печиво має покритися тріщинами, трохи затвердіти зверху, а всередині залишитися м'яким. Це запашне, смачне печиво дуже корисне, оскільки основу його складає подрібнений мигдаль. Користь мигдалю насамперед пов'язана з високим рівнем вітаміну Е. Цей вітамін є одним з найголовніших антиоксидантів, що не дозволяє клітинам старіти передчасно. Мигдаль благотворно впливає на шкіру, волосся, нервову систему, нормалізує роботу всього організму. Користь мигдалю дуже відчутна.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мигдаль
300 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Спершу, очищений мигдаль необхідно перемолотити з цукром, додати небагато ванільного цукру для запаху і одне яйце.
02
Яйце попередньо трохи збити. Дуже важливо добре перемішати і досягти однорідної консистенції.
03
Щоб печиво не підгоріло, форму потрібно застелити пергаментом для випічки.
04
Далі, для зручного формування виробу потрібно взяти чайну ложку, за допомогою якої зробити коржик і викласти на форму.
05
Випікати при температурі 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів