
Легкий салат із тигрових креветок і авокадо
Ця страва дуже легка і за калорійністю, і за способом приготування. А ще вона неймовірно корисна, тому ідеально підходить для тих, хто стежить за здоров'ям і фігурою. За рахунок тигрових креветок і пармезану у салаті міститься багато білка, рукола додає порцію вітамінів, а горішки з авокадо забезпечують цінними жирами. До речі, якщо у вас немає часу чекати, доки розморозяться тигрові креветки, можете скористатися лайфхаком від шефа і просто залити їх теплою водою хвилин на 20.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки тигрові дефростовані 16/20
5шт
Авокадо 500г
200г
Помідори Чері мікс 300г
80г
Сир Dziugas Пармезан 40%
60г
Рукола 50г
80г
Лайм
0,5шт
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
35мл
Вино Chateau Perthus червоне сухе 13% 0,75л
30г
Соус соєвий Chong 1л
10мл
Крем бальзамічний Mussini 150мл
10мл
Мед квітковий 7 600г
20г
Горіхи Кедрові лущені
10г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Приготуйте заправку: змішайте мед з соєвим соусом, цедрою і фрешем з однієї половинки лайму, бальзамічним кремом і оливковою олією
02
Дно тарілки вистеліть руколою. Зверху викладіть подрібнений кубиками авокадо, половинки помідорів чері і тонкі пластинки пармезану.
03
Обсмажте очищені креветки на оливковій олії. Посоліть, поперчіть, влийте вино.
04
Викладіть креветки зверху на решту інгредієнтів, посипте горішками і полийте заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів