Курячий суп з диким рисом і плавленим сиром - Image

Курячий суп з диким рисом і плавленим сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Курячі супи з додаванням сиру традиційно готують в країнах із суворою зимою, де не завадять додаткові калорії для збереження людиною тепла свого тіла. Крім твердого сиру в приготуванні супів використовуються плавлені сири - винахід швейцарських виробників молочної продукції, що став з початку ХХ-го століття знахідкою для кулінарів. У запропонованому рецепті використовується саме плавлений сир. Дикий рис, що використовується в цьому рецепті, потрібно зварити попередньо, а в курячий суп з сиром додати буквально за кілька хвилин до закінчення процесу приготування. З додаванням чорного дикого рису зміниться колір супу: він стане злегка фіолетовим і придбає легкий горіховий присмак.

Продукти для рецепту

Рис Pere Дикий та пропарений суміш 800г
234.50

Рис Pere Дикий та пропарений суміш 800г

800 г

Інгредієнти

Рис Pere Дикий та пропарений суміш 800г

100 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

0,5 шт.

Часник

1 шт.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

300 мл.

Картопля фасована

150 г.

Молоко Яготинське До кави ультрапастеризоване 2% 900г

300 мл.

Борошно пшеничне вищий гатунок

40 г.

Сир плавлений President Дружба 38% 70г

150 г.

Спеція Перець чорний мелений

0,5 ч. л.

Сіль Єгипет

0,25 ч. л.

Петрушка 70г

25 г.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити рис у підсоленій киплячій воді, до повної готовності. Окремо зварити куряче м'ясо, після чого викласти з каструлі на тарілку, остудити і нарізати шматочками.

02

Розігріти рослинну олію в каструлі, всипати подрібнену цибулю з часником, обсмажувати протягом 3 хвилин. Картоплю очистити і дрібно нарізати.

03

Влити в каструлю бульйон і додати нарізану картоплю. Довести суп до кипіння, зменшити вогонь, накрити зверху каструлю кришкою, варити протягом 5 хвилин, поки картопля не стане м'якою.

04

Окремо змішати молоко і борошно, потім додати суміш у суп. Варити так 5 хвилин, суп повинен трохи загуснути. Вимкнути вогонь, додати м'ясо, натертий плавлений сир, всипати рис, посолити і поперчити за смаком. Перемішати до розчинення сиру, при подачі посипати січеною петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв