Курка в бульйоні з кокосового молока - Image

Курка в бульйоні з кокосового молока

Кількість порцій: 8Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Курка в бульйоні з кокосового молока відрізняється досить делікатним смаком. Блюдо настільки смачне і незвичайне, що приємно здивує будь-якого гурмана. Кокосове молоко дуже популярне в країнах Далекого Сходу і особливо часто зустрічається в кулінарних рецептах тайської кухні. На його основі готують різні екзотичні супи, соуси для гострих страв, прохолодні напої і десерти. До того ж, кокосове молоко дуже корисне, воно зміцнює роботу травної системи, допомагає при проблемах з суглобами, підвищує імунітет. До складу цього продукту входять амінокислоти, вітаміни В1, В2, В3, С, калій, кальцій, фосфор, йод і залізо.

Інгредієнти

Оливкова олія

2 ст. л.

Цибуля шалот

6 шт.

Часник

2 зубчика

Свіжий імбир

1 ч. л.

Курячі грудки

4 шт.

Кокосове молоко

400 мл.

Курячий бульйон у кубиках

1 шт.

Солодкий перець консервований

1/2 банки

Локшина

2 пачки

Листя кінзи

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Вода

450 мл.

Етапи приготування

01

Для приготування супу необхідно нарізати м'ясо курки на кубики, розчинити кубик курячого бульйону в 450 мл. гарячої води.

02

У розігріту олію в каструлі додати порізану дрібно цибулю, дрібно рубаний часник, імбир і курку. Обсмажити на середньому вогні приблизно 3-4 хвилини, додати кокосове молоко, бульйон і крупно порізаний перець. Довести до кипіння і зменшити вогонь, варити 15-20 хвилин, до приготування курки.

03

Потім додати локшину і кінзу. Кип'ятити на повільному вогні приблизно 3-4 хвилини. Приправити сіллю і перцем і сервірувати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Курка в бульйоні з кокосового молока – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua