
Курка в бульйоні з кокосового молока
Курка в бульйоні з кокосового молока відрізняється досить делікатним смаком. Блюдо настільки смачне і незвичайне, що приємно здивує будь-якого гурмана. Кокосове молоко дуже популярне в країнах Далекого Сходу і особливо часто зустрічається в кулінарних рецептах тайської кухні. На його основі готують різні екзотичні супи, соуси для гострих страв, прохолодні напої і десерти. До того ж, кокосове молоко дуже корисне, воно зміцнює роботу травної системи, допомагає при проблемах з суглобами, підвищує імунітет. До складу цього продукту входять амінокислоти, вітаміни В1, В2, В3, С, калій, кальцій, фосфор, йод і залізо.
Інгредієнти
Оливкова олія
2 ст. л.
Цибуля шалот
6 шт.
Часник
2 зубчика
Свіжий імбир
1 ч. л.
Курячі грудки
4 шт.
Кокосове молоко
400 мл.
Курячий бульйон у кубиках
1 шт.
Солодкий перець консервований
1/2 банки
Локшина
2 пачки
Листя кінзи
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Вода
450 мл.
Етапи приготування
01
Для приготування супу необхідно нарізати м'ясо курки на кубики, розчинити кубик курячого бульйону в 450 мл. гарячої води.
02
У розігріту олію в каструлі додати порізану дрібно цибулю, дрібно рубаний часник, імбир і курку. Обсмажити на середньому вогні приблизно 3-4 хвилини, додати кокосове молоко, бульйон і крупно порізаний перець. Довести до кипіння і зменшити вогонь, варити 15-20 хвилин, до приготування курки.
03
Потім додати локшину і кінзу. Кип'ятити на повільному вогні приблизно 3-4 хвилини. Приправити сіллю і перцем і сервірувати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів