
Запіканка зі стручкової квасолі
1
Ми завжди готові на нові гастрономічні експерименти. Так одного разу на нашій кухні з'явилася запіканка зі стручкової квасолі та залишилася там на роки. Зберігайте рецепт, закуповуйтеся в METRO та відтворюйте страву удома.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гладіолус Mon Amour 3шт
1шт
Часник
3 зубчик
Вершки Auchan 30% 200мл
100мл
Майонезний соус Metro Chef делікатесний 30% 1кг
4 ст. л
Сир Metro Chef Голландський брусковий твердий 45% голова
150г
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
30г
Етапи приготування
01
Обсмажуємо на сухій сковороді попередньо дрібно нарізаний бекон до хрускоту. Перекладаємо його в глибоку миску.
02
Обсмажуємо до м’якості цибулю та часник. Додаємо до них вершкове масло.
03
До отриманої суміші додаємо майонез та сметану. Перемішуємо.
04
Змішуємо натертий сир та панірувальні сухарі.
05
Викладаємо у форму та посипаємо сирною сумішшю.
06
Викладаємо шматочки вершкового масла.
07
Випікаємо при температурі 180 ᵒС протягом 18–20 хвилин. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів