Ароматний рис з овочами і грибами - Image

Ароматний рис з овочами і грибами

Кількість порцій: 3Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Сьогодні на вечерю хочете приготувати що-небудь легке, вегетаріанське і дуже корисне? Тоді даний рецепт приготування ароматного рису з овочами і грибами надається до вашої уваги. Отже, вам не потрібно для цієї страви щось особливе та дороге. Адже для хорошого і вишуканого смаку страви важлива не наявність в ній дорогих продуктів, а вміле поєднання і правильна технологія приготування продуктів, нехай навіть не найдорожчих. У даному рецепті це дуже добре простежується. Завдяки поєднанню грибів, соєвого соусу, імбиру і перцю болгарського ви отримаєте той самий ароматний рис. Він і порадує ваші смакові рецептори сьогодні.

Інгредієнти

Рис коричневий

300 г

Морква

1 шт.

Перець чилі

за смаком

Гриби

150 г

Часник

1 зуб.

Перець болгарський червоний

1 шт.

Імбир

10 г

Соус соєвий

40 мл

Олія оливкова

20 мл

Цибуля ріпчаста

80 г

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Рис залити холодною водою і варити до напівготовності. Моркву помити, очистити, нарізати невеликими кубиками. Перець помити, видалити хвостик і насіння і теж нарізати кубиками.

02

Розігріти половину столової ложки оливкової олії на сковорідці і додати туди моркву, перець, трохи чилі. Додати половину соєвого соусу і готувати кілька хвилин.

03

Часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Імбир помити і натерти на тертці. Додати все в сковорідку і трохи підсмажити кілька хвилин.

04

Гриби помити, нарізати кубиками або скибочками додати в сковорідку. Тушкувати 2-3 хвилини. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати дуже дрібно. Додати цибулю в сковороду з овочами і тушкувати кілька хвилин.

05

Додати до овочів рис, потім другу половину соєвого соусу. Тушкувати близько 7 хвилин. Подавати гарячим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв