
Сирні міні-пироги
Рецепт такої страви буде цілком доречним, якщо ви знаєте хоча б приблизну кількість ваших гостей. Тоді, виходячи з цього числа, можна зробити приблизну кількість таких міні-пирогів. Або ж якщо у вас намічається святковий фуршет. У кожному разі, рецепти закусок в такому зручному вигляді завжди будуть користуватися попитом. А особливо якщо пиріжечки виходять такими м'якими і соковитими. Завдяки сиру ваша страва буде дуже ніжною на смак. Але при цьому така закуска добре підготує ваших гостей до більш ситних страв. А тим більше, що готувати їх - зовсім легко і швидко. Стільки різних плюсів в одній невеличцій страві.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
200 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
7 ст. л.
Молоко 2,5% 900г
150 мл.
Помідор
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати борошно з сіллю, додати 2 ст. л. тертого пармезану і масло. Перемішати.
02
Поступово додавати воду, вимішуючи тісто. Готове тісто розділити на 13 рівних частин, розкачати кожну по діаметру формочок для випікання.
03
Розігріти духовку до 185°C. Формочки змастити маслом. Викласти розкатані кружечки тіста у форми, придавити до дна і до стінок. Поставити в духовку на 10 хвилин.
04
Збити яйце з молоком, додати решту тертого сиру, чорний мелений перець, дрібно посічену зелень. Перемішати начинку.
05
У кожну формочку налити по 1 ст. л. начинки, зверху викласти тонку скибочку помідора. Зменшити температуру до 170°C та випікати 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів