Сирні міні-пироги - Image

Сирні міні-пироги

Кількість порцій: 10Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рецепт такої страви буде цілком доречним, якщо ви знаєте хоча б приблизну кількість ваших гостей. Тоді, виходячи з цього числа, можна зробити приблизну кількість таких міні-пирогів. Або ж якщо у вас намічається святковий фуршет. У кожному разі, рецепти закусок в такому зручному вигляді завжди будуть користуватися попитом. А особливо якщо пиріжечки виходять такими м'якими і соковитими. Завдяки сиру ваша страва буде дуже ніжною на смак. Але при цьому така закуска добре підготує ваших гостей до більш ситних страв. А тим більше, що готувати їх - зовсім легко і швидко. Стільки різних плюсів в одній невеличцій страві.

Інгредієнти

Борошно

500 г.

Сир Пармезан

200 г.

Яйце

1 шт.

Сіль

1 ч. л.

Соняшникова олія

за смаком

Вода

7 ст. л.

Молоко

150 мл.

Помідор

1 шт.

Чорний мелений перець

за смаком

Петрушка

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати борошно з сіллю, додати 2 ст. л. тертого пармезану і масло. Перемішати.

02

Поступово додавати воду, вимішуючи тісто. Готове тісто розділити на 13 рівних частин, розкачати кожну по діаметру формочок для випікання.

03

Розігріти духовку до 185°C. Формочки змастити маслом. Викласти розкатані кружечки тіста у форми, придавити до дна і до стінок. Поставити в духовку на 10 хвилин.

04

Збити яйце з молоком, додати решту тертого сиру, чорний мелений перець, дрібно посічену зелень. Перемішати начинку.

05

У кожну формочку налити по 1 ст. л. начинки, зверху викласти тонку скибочку помідора. Зменшити температуру до 170°C та випікати 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Сирні міні-пироги – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua