
Банани з ванільним кремом
Представляємо вашій увазі рецепт приготування прекрасного десерту - банани з ванільним кремом. Цей чудовий десерт відрізняється особливим смаком. Він прекрасно складе компанію вам і вашій родині на сьогоднішній вечір. У цьому десерті все якнайкраще продумано. Вершки, ваніль і банани разом дуже гармонійно поєднуються. Цей ансамбль інгредієнтів не залишить нікого байдужим. До того ж десерт дуже корисний. Адже, як відомо банани містять сахарозу, фруктозу і глюкозу разом з клітковиною, а це дуже позитивно впливає на організм. А ще банан містить у великій кількості серотонін. Серотонін покращує настрій, допомагає розслабитися, поліпшити настрій і просто відчути себе щасливим.
Інгредієнти
Вершки 20%
50 г.
Масло вершкове
3 ст. л.
Цукор
300 г.
Цукрова пудра
3 ст. л.
Банан
8 шт.
Ванільний цукор
2 ч. л.
Жирні вершки 35 - 48%
150 г.
Смужка апельсинової цедри
3 шт.
Етапи приготування
01
У сковороду покласти цукор, апельсинову цедру, влити 2 ст. л. води, варити, помішуючи, на повільному вогні до отримання карамелі золотистого кольору.
02
Додати 3 ст. л. вершкового масла, 4 ст. л. води і нагрівати 1-2 хв., щоб вийшов рідкий соус.
03
Банани очистити, розрізати уздовж навпіл, покласти в сковороду з соусом і готувати по 1 хв. з кожного боку. Перекласти на велике блюдо, полити соусом.
04
В окремому посуді збити вершки з цукровою пудрою і ванільним цукром в міцну піну. Щоб зробити крем менш жирним, розбавити жирні вершки в пропорції 1 до 3 - вершками з меншим відсотком жирності. Коли банани остигнуть покласти зверху ванільний крем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів