Яблучна піца - Image

Яблучна піца

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування незвичайної піци - десертної піци. Звичайно, звучить дещо незграбно, тому що у всіх інші асоціації з піцою, наприклад, з грибами, м'ясом, пепероні, але ніяк не з яблуками. Яблучна піца здатна розсіяти ваші сумніви. Адже, потрібно трохи розширювати свої кулінарні горизонти і дивитися на світ ширше. Виявляється буває не тільки піца з ковбасою і беконом, а й ще й солодка десертна і дуже смачна. Така піца дуже добре буде поєднуватися з чаєм або кавою. Какао, молоко або ж ряжанка теж добре доповнюватимуть таку піцу. До речі, ви можете її вживати і на другий день теж - буде дуже смачно.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

250 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

6 ст. л.

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Масло вершкове домашнє

250 г.

Напій газований Berryland Кава 0,33л

150 мл.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

600 г.

Лимон

0,5 шт.

Стружка кокосова

за смаком

Етапи приготування

01

Для приготування основи для яблучної піци просіяти борошно, змішати її з сіллю (1 ч. л.) і цукром (1 ст. л.). Додати нарізане шматочками несолоне вершкове масло (200 г.). Розтерти з борошном до утворення крихт. Долити поступово крижану воду (50 мл.) і замішати м'яке тісто. Скачати з тіста кульку, накрити її харчовою плівкою і поставити в холодильник на годину.

02

Для приготування яблучного соусу очистити 400 г. яблук (краще кислих), прибрати насіння, нарізати невеликим кубиками. Помістити яблука в рондель, вичавити до них сік з половинки лимона, посолити і посипати цукром, залити 100 мл. води. Варити соус на невеликому вогні до м'якості яблук - хвилин 20-25. Після цього збити блендером.

03

Розкачати тісто в прямокутник, перекласти в змащене вершковим маслом деко.

04

Яблука, які залишились, нарізати часточками. Основу для піци змастити тонким шаром приготованого заздалегідь яблучного соусу. Зверху на соус щільно викласти нарізані часточками яблука.

05

Змастити яблука розтопленим вершковим маслом (50 г.), посипати зверху цукром (5 ст. ложками).

06

Випікати 30 хвилин при температурі 170°C.

07

Готову піцу по краях посипати кокосовою стружкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв