
Ахобланко
Для початку надамо вам деяку інформацію про страву ахобланко. Ахобланко - це дуже відомий на території Іспанії холодний суп. У дану страву, як правило, додають такі інгредієнти, як хліб, мелений мигдаль, часник, воду, оливкову олію, сіль і іноді оцет. Але в нашому рецепті оцет ми будемо замінювати лимонним соком. Він додасть потрібну кислинку і аромат, а також додасть страві деяких тонкощів. Крім того, додавання лимона в їжу дає величезну перевагу для вашого організму, так як лимон дуже багатий на вітамін С. Страва має ніжний і незвичайний смак. Спробуйте приготувати ахобланко і ви не пошкодуєте. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Білий хліб
100 г.
Вода
150 мл.
Мигдаль
70 г.
Часник
1 зубчик
Виноград
120 г.
Сіль
за смаком
Лимонний сік
1 ч. л.
Оливкова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Хліб відокремити від скоринки, залити водою на 10 хвилин.
02
У блендері збити хліб із водою, часник, сіль і лимонний сік. Часом поступово вливати оливкову олію.
03
Холодний суп подавати з виноградом і подрібненим мигдалем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів