Сирне печиво із журавлиною - Image

Сирне печиво із журавлиною

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вирішили побалувати домашніх смачною випічкою? Цей рецепт не обмане Ваші очікування. Родзинка запропонованого сирного печива - начиночка із журавлини. Кислинка цієї дикоростучої ягоди в поєднанні з ніжним сирним тістом подарує Вам яскраві, свіжі смакові відчуття. Крім того, журавлина - неймовірно корисна ягода, сильний природний цілющий засіб. Ця ягода дуже затребувана в кулінарії. З неї готують варення та джеми, напої та соки. Дуже гарна журавлина в якості пікантної приправи до різних страв. А яка журавлина в ролі начинки, Вам належить спробувати, приготувавши це сирне печиво.

Інгредієнти

Сир

200 г.

Цукор

100 г.

Яєчний жовток

1 шт.

Вершкове масло

70 г.

Борошно

140 г.

Журавлина

150 г.

Етапи приготування

01

Розм'якшене масло, цукор, жовток і сир перемішати.

02

Додати борошно, замісити тісто. Розкачати завтовшки 0,5 см., вирізати кола і укласти на деко.

03

На кожне коло покласти 3 ягідки журавлини і посипати цукром. Зверху журавлину закрити кружечками тіста.

04

Зверху печиво посипати цукром і випікати при 180°C 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Сирне печиво із журавлиною – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua