
Сирно-манний пиріг в мультиварці
Як відомо, страви, що були приготовані в мультиварці, мають ряд своїх плюсів. Вони набагато корисніші тих же страв, які ви приготуєте на плиті або навіть в духовці. Тому що мультиварка зберігає всі ті корисні речовини, які містяться в інгредієнтах страви. Ще один великий плюс мультиварки - ви можете поставити пиріг випікатися і сміливо зайнятися своїми справами. Вона сама все зробить за вас. Тому пиріг із сиром і манною крупою, приготований в мультиварці, такий корисний. Це чудовий варіант для сніданку для ваших діток, та й для вас самих теж. Його м'який і ніжний смак полонить вас з першого шматочка і не залишить ще довго.
Інгредієнти
Крупа манна
100 г.
Кефір
1 ст.
Яйця
5 шт.
Цукор
100 г.
Розпушувач
1,5 ч. л.
Сир кисломолочний
500 г.
Ванільний цукор
10 г.
Сіль
щіпка
Етапи приготування
01
Манну крупу залити кефіром, перемішати, залишити набухати.
02
Яйця розділити на жовтки та білки.
03
Жовтки з'єднати з кисломолочним сиром, додати цукор, сіль, розпушувач, ванільний цукор. Ретельно перемішати. Потім додати манну крупу з кефіром.
04
Білки збити до стійких піків та акуратно додати в сирну масу, перемішучи ложкою знизу вгору. Дно мультиварки потрібно змастити маслом, посипати манкою і викласти тісто. Вибрати режим «Випічка» і поставити на 60 хвилин.
05
Готовий пиріг остудити в мультиварці. Вийняти і посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів