Сирне печиво із бізе - Image

Сирне печиво із бізе

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Якщо Ви любите домашню випічку, приготуйте сирне печиво із безе. Печиво виходить смачним, м'яким, ніжним із сирним смаком. Виглядає ошатно, за формою нагадує трояндочки. Готове тісто приберіть в холодильник приблизно на півгодинки: цього часу буде достатньо, щоб розбухла клейковина борошна. Допомога холодильника потрібна, щоб при кімнатній температурі не розтануло вершкове масло, додане в тісто. На етапі розрізання рулету скористайтеся гострим ножем. З одного боку зріз потрібно акуратно защипнути, а з іншого - виходить трояндочка. Викладаючи печиво зрізами вгору на деко, залишайте достатню відстань між печеньками (приблизно 3 см).

Інгредієнти

Кисломолочний сир

5,5 ст. л.

Масло вершкове

5 ст. л.

Борошно пшеничне

10 ст. л.

Яйце куряче

2 шт.

Сода гашена

0,5 ч. л.

Цукор

5 ст. л.

Горіхи

2,5 ст. л.

Етапи приготування

01

Білки відокремити від жовтків, прибрати білки в холодильник.

02

Борошно (0,7 ст.) розтерти з маслом кімнатної температури. Додати в суміш сир, жовтки, соду. Додати ще борошна, стільки, щоб тісто вийшло пластичним і не липло до рук. Тісто обернути харчовою плівкою, прибрати в холодильник на півгодини.

03

Збити білки до стану стійкої піни, додати до них цукор, всипати подрібнені горіхи, перемішати.

04

Тісто розділити на 2 частини, кожну розкачати в прямокутний пласт товщиною 1-3 мм. Кожен пласт намазати зверху шаром бізе, загорнути в рулет.

05

Рулет розрізати на часточки (чим ширше часточка, тим м'якше вийде печиво). Викласти печиво на змащене деко.

06

Розігріти духовку до 160-170°C, випікати протягом 30-ти хвилин, до рум'яної скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Сирне печиво із бізе – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua