Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід вегетаріанські страви › Помідори з картопляним салатом
Помідори з картопляним салатом

Помідори з картопляним салатом

Цю страву можна віднести до тих, в яких форма грає більшу роль, ніж вміст. І зовсім ми не хочемо сказати, що страва несмачна. Просто інгредієнти тут використовуються досить прості, але загалом виходить цікава страва, яка буде доречна, якщо ви захотіли трохи здивувати своїх рідних або ж прикрасити святковий стіл. У будь-якому випадку ця страва підійде для всякого приводу. Завдяки яскравому кольору помідорів вона відразу ж зверне на себе увагу, і ваші гості захочуть спробувати ці милі кошички, наповнені овочами. Зауважте, що страва не дуже калорійна, тому що в ній тільки свіжі овочі, приправлені спеціями і майонезом.

Кількість порцій 5
Час приготування 120 хв

  1. 1. Помідори — 6 шт.
  2. 2. Салат — 80 г.
  3. 3. Картопля — 200 г.
  4. 4. Зелений горошок — 300 г.
  5. 5. Морква — 150 г.
  6. 6. Майонез — 50 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З помідорів зрізати «шапки», видалити м'якоть чайною ложкою. Трохи посолити і покласти мінімум на 30 хвилин, щоб стекла зайва рідина. З горошку злити рідину.

  2. Картоплю і моркву помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити овочі, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Додати до овочів майонез, обережно перемішати. Залишити салат на 20 хвилин.

  3. Наповнити салатом помідори, залишити на 30 хвилин. Листя салату помити і просушити. Викласти фаршировані помідори на листя салату і подавати.