Суп молочний з гарбузом і манною крупою - Image

Суп молочний з гарбузом і манною крупою

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Дивлячись на складові даного рецепта, можна з упевненістю сказати, що цей молочний суп є корисною стравою, легкозасвоюваною і дуже поживною. Основний інгредієнт - гарбуз, просто незамінне джерело клітковини, благотворно впливає на травну систему, шлунково-кишковий тракт. Завдяки вітаміну Т в організмі людини поліпшуються всі обмінні процеси, добре засвоюється важка їжа, отже попереджається ожиріння. Також цей суп чудово підійде і для літніх людей.

Інгредієнти

Молоко

350 мл.

Гарбуз

100 г.

Крупа манна

25 г.

Цукор

15 г.

Масло вершкове

10 г.

Вода

100 мл.

Етапи приготування

01

Очистити гарбуз, нарізати невеликими шматочками. Розігріти сковороду, викласти на неї гарбуз, залити водою, тушкувати до готовності.

02

Готовий гарбуз протерти через сито разом із підливою.

03

Довести до кипіння молоко в каструлі, всипати манну крупу, варити 10 хвилин. Змішати манну кашу із гарбузовим пюре, додати цукор, перемішати. Подавати із маслом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп молочний з гарбузом і манною крупою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua