Суп з моркви і коріандру - Image

Суп з моркви і коріандру

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Оригінальна страва індійської кухні. Дуже ситний, смачний, ароматний супчик, більше схожий на десерт. Але головне, він украй корисний для нашого організму. У цю страву можна додавати як свіжий, так і сушений коріандр, який знайдете. При відсутності фокаччи (італійського коржика), суп можна подавати з хрустким підсушеним чорним хлібом. Добре виглядає готовий супчик в глибоких піалах. Бажано прикрасити листям коріандру. Суп з моркви і коріандру - блюдо, яке вам варто спробувати. Цей суп сподобається і дітям, і дорослим.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Цибуля зелена

4 шт.

Мед Літній Мед 750г

1 ч.л.

Морква

350 г.

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

1 шт.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

450 мл.

Фокачча грецька 300г

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаом

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Влити в каструлю оливкову олію, поставити каструлю на вогонь, розігріти. Висипати подрібнену цибулю, тушкувати протягом 1 хвилини.

02

Нашаткувати моркву, висипати в каструлю, додати мед, влити лимонний сік, перемішати.

03

Влити гарячий бульйон в каструлю, довести до кипіння. Збільшити вогонь, тушкувати протягом 5 хвилин, для м'якості моркви.

04

Додати в каструлю подрібнене листя коріандру. Висипати суміш з каструлі в чашу блендера, подрібнити. Додати при необхідності приправи.

05

При подачі розлити по тарілках, додати трохи оливкової олії, подавати з фокаччею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв